Главно јадење, десерт или едноставен сос? Една состојка во сите комбинации!

Битолска павлака – омилена со секој оброк

31.10.2018.

Јуниор програмата на ИФФК „Браќа Манаки“ под покровителство на Бимилк

Во рамки на Јуниор програмата на 39-тото издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, кој се одржува од...

25.09.2018.

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона!

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

14.09.2018.

Бимилк повторно ги изненади првачињата и им посака сладок почеток на учебната година

Традицијата со Моја Кравица продолжува

07.09.2018.

Пронајди енергија за активен ден со новите Баланс+ крем јогурти

Докажаниот сојузник на сите оние што му посветуваат значително внимание на избалансираниот и активен начин на живот ‒ Баланс+, отс...

22.08.2018.

Бимилк ‒ позитивен пример за еколошка и општествено одговорна компанија

Млекара Битола е еден од позитивните примери за општествено одговорна компанија со високо ниво на еколошка свест и исклучителна гр...

16.08.2018.

На барање на потрошувачите, Битолска млекара го збогати своето портфолио на производи

Најголемиот производител на млеко и млечни производи во Македонија – Бимилк го збогатува своето портфолио на кисело-млечни произво...

06.08.2018.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Би...

10.07.2018.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal