00 / 00
|

Нови вкусови на омилениот Фит јогурт

Датум на објавување 04.02.2015.

За сите оние кои се грижат за своето здравје, водат активен живот и со внимание ја избираат својата храна, Бимилк пласираше на пазарот два нови вкуса на познатиот Фит јогурт: Фит јогурт со мед, ореви и житарици и Фит јогурт со тиква и цимет.

Фит јогуртот содржи богатството на протеини и ниското ниво на масти и калории што го прави идеален избор за оние кои сакаат да бидат во добра форма, здрави и витки. Новите вкусови се збогатени со хранливи состојки кои ја зголемуваат нутритивната вредност на Фит јогуртот и им овозможуваат на потрошувачите поголем избор.

Фит јогуртот со мед, ореви и житарици и Фит јогуртот со тиква и цимет се достапни во практични пакувања од 150 г. кои содржат 11,25г. протеини и 2% млечни масти.

Современиот и динамичен животен ритам секојдневно ни го оттежнува изборот на здрава и балансирана исхрана. Токму затоа Фит јогуртот е одличен избор не само за оние кои редовно спортуваат и внимаваат на квалитетот на храната која ја конзумираат, туку и за сите оние кои во трка со времето едвај наоѓаат момент за вкусна и „лесна“ ужина.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal