00 / 00
|

Бимилк продолжува да наградува, главното извлекување ќе биде на 27 јуни

Датум на објавување 23.06.2022.

Големата наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“ продолжува да ги наградува сите оние кои уживаат во производите од брендот Битолско и испраќаат СМС со податоци од фискалните сметки. Досега се доделени 28 награди и до крајот на наградната игра преостануваат уште 42, меѓу кои и главната награда Toyota Corolla Hybrid Hatchback.

Бимилк ја организира наградната игра во знак на благодарност кон потрошувачите за дадената доверба и по повод 70 години постоење на компанијата ги наградува верните потрошувачи со 70 вредни награди.

Секој понеделник има извлекување и се доделуваат по два мобилни телефони и два LED Smart телевизори. Сите недобитни пораки во овие извлекувања учествуваат во главното извлекување за кога веќе се пристигнати повеќе од 75 000 пријави. Наградната игра ќе трае до 26 јуни до кога ќе може да се испраќаат пораките, а главното извлекување ќе се одржи следниот ден на 27 јуни 2022 година во 12.15 часот на Канал 5 телевизија. Добитниците се извлекуваат по случаен избор, преку софтвер.

За учество и можна добивка на некоја од наградите потребно е само да купите некој од производите од портфолиото „Битолско“ во вредност од најмалку 70 денари на една фискална сметка, бројот на фискалната сметка и времето на плаќање да се испрати преку СМС порака на бројот 149 499 од операторите Македонски Телеком и А1 како и преку веб страната www.bimilk.mk/nagradna-igra. СМС пораката чини 5,9 ден.

Подетални информации за наградната игра се достапни на следниот линк www.bimilk.mk/nagradna-igra.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal