Имлек протеин со поддршка на 1930 учесници на трката „Охрид трчат“

05.06.2023.

Детска креативна патека по повод „Светскиот ден на млекото“ - БИМИЛК и ЈОУДГ „Мајски Цвет” Битола

01.06.2023.

Екстремно спортување со Имлек Протеин на трката Охрид Ултра-Треил

30.05.2023.

Омиленото Битолско млеко со 10 витамини ја поддржа детската трка „Охрид трчаТ“

22.05.2023.

Ден на семејството во Бимилк: дружење и детска радост со млечни задоволства

18.05.2023.

Гратис количина на омилените млечни производи на сите генерации!

Бимилк со новата кампања одговора на потребите на потрошувачите

10.05.2023.

Имлек Протеин овозможи повеќе енергија за спортистите на градската трка “Скопје трча”

08.05.2023.

Бимилк ги изненадува потрошувачите: Омилените млечни производи во поголемо пакување, а по иста цена!

Омилените млечни производи во поголемо пакување, а по иста цена!

19.04.2023.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal